Football – Jalkapallo – vedonlyönti

Jalkapallo on ehdottomasti maailman seuratuin urheilulaji. Tällä kuningaslajilla on arviolta jopa 3,5 miljardia fania ympäri maailman. Laji on erinomainen seurattava myös jalkapallovedonlyöntiä mielessä pitäen. Jalkapalloa kun pelataan ympärivuotisesti. Esimerkiksi mestareiden liigan jäädessä tauolle, jatkuu kausi ja jalkapallovedonlyönti Amerikassa Copa Américan merkeissä. Luonnollisesti myös Suomen veikkausliigasta löytyy paljon vedonlyöntikohteita tälle ajalle. Pelaamalla netissä ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla, pääset lyömään vetoja parhaimmilla kertoimilla.

Netissä toimivat vedonlyöntisivustot tarjoavat erinomaisen kattauksen vedonlyöntikohteita, ja voit luonnollisesti lyödä vetoa mitä erinäisimmistä jalkapallo-otteluista, -kisoista ja -liigoista. Voit seurata ja lyödä vetoa muun muassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoista, naisten kisoista, Italian Serie A:sta, Saksan Bundesligasta, Europa Leaguesta, Espanjan La Ligasta, Ruotsin Allsvenskanista ja niin edelleen. Isompien ja suositumpien liigojen lisäksi vetoa voi lyödä myös kakkos-sarjoista ja pienemmistä liigoista, kuten Skotlannin, Belgian tai vaikkapa Valko-Venäjän liigasta. Jalkapallovedonlyönti onkin erittäin suosittu tapa lisätä jännitystä pelin seuraamiseen. Paljon vetoa lyövät em kisat 2024.

Jalkapallo tarjoaa mielenkiintoisia vedonlyöntimahdollisuuksia

Tulosveto jalkapallossa

Yksi suosituimmista ja suoraviivaisimmista vedonlyöntitavoista on tulosveto. Tulosveto jalkapallossa tarkoittaa vedonlyöntiä, missä pyritään arvaamaan yksittäisen ottelun lopputulos, poislukien jatkoajalla tai rangaistuslaukauskisassa tehdyt maalit. Lyöt siis vetoa itse tuloksesta, et pelkästä voittajasta.

Sivuillamme esitellyt vedonlyöntisivustot kaikki tarjoavat tulosvetoon kiinteät kertoimet. Suomessa monopolia pitävällä yrityksellä pelatessasi pelaat muita vedonlyöjiä vastaan ja kerroin liukuu. Palautusprosentti on pelaajalle ulkomaisilla sivustoilla keskimäärin melkoisesti parempi kuin esimerkiksi Veikkauksella. Tiedät mahdollisen voittosi siis jo vetoa lyödessäsi. Tulosveto on tarjolla käytännössä kaikkiin jalkapallokohteisiin, niin Suomessa kuin kansainvälisissä kisoissakin.

Netin vedonlyöntisivustoilla voi myös tehdä yhdistelmävetoja. Veikkaamalla useamman ottelun tulokset oikein, voi kokonaiskerroin kasvaa suunnattomasti. Toki todennäköisyys arvata usean ottelun maalitulos oikein pienenee kohteiden määrän kasvaessa.

Pitkäveto

Pitkäveto netissä on suosittua

Pitkäveto tarkoittaa vetoa pelin voittajasta tai tasapelistä. Kyseessä on siis niin sanottu 1×2-veto. Veikkaat siis voittaako kotijoukkue (1), vierasjoukkue (2) vai tuleeko tasapeli (x). Luonnollisesti tämä on helpompaa kuin tulosveikkaus, koska vaihtoehtoja on vain kolme. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös, että tällöin vedonlyöntitoimiston tarjoama kerroinkin on vastaavasti pienempi.

Pitkävetoja on Suomessa pelatessa lyötävä usein yhdistelmä-vetoina. Vaikka osaa voikin lyödä kertakohteina, vaaditaan yleensä veikattavaksi tupla tai triple-kohteita. Veikkaus rajoittaa vetojen yhdistämistä pitkävedossa myös määrittelemällä rajan tällaisen yhdistelmän koolle. Lyödessäsi vetoa netin ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla, 1×2-vedon voi aina lyödä joko yksittäiseen kohteeseen tai useampaan ja raja järjestelmälle on yleensä suurempi.

Pitkävedossa järjestelmän tuottama voitto lasketaan seuraavasti. Kaikkien yhdistelmän kohteiden on osuttava. Voitto on asetettu panos kerrottuna vetoyhdistelmän kokonaiskertoimella. Tämä kerroin on yksittäisten järjestelmän kohteiden kerrointen tulo. Esimerkiksi, jos lyöt vetoa kolmesta ottelusta, joiden kertoimet ovat 2, 3.5 ja 1.75 on kokonaiskerroin 2 x 3.5 x 1.75 eli yhteensä 12.25. Mitä useampia kohteita pelaat, sitä suurempi kokonaiskerroin on.

Vedonlyönti maaleista

Erilaisia vetoja maaleihin liittyen löytyy monilta vedonlyöntisivustoilta vaikka kuinka paljon. Esimerkkejä tällaisista ovat muun muassa vedot maalien määrään valitulla puoliajalla, maalieroon, kokonaismäärään ja niin edelleen. Esittelemme seuraavassa näistä yleisimmät.

Tasoitus vedonlyönnissä

Useimmat vedonlyöntitoimistot tarjoavat pitkävetoja myös niin sanoitulla handicapillä eli tasoituksella. Tämä tarkoittaa esimerkiksi että voit lyödä vetoa altavastaajasta tasoituksella +½, mikä tarkoittaa että voitat jos altavastaajana pelaava joukkue joko voittaa tai tulee tasoihin kohteena olevassa ottelussa.

Muut jalkapallon vetotyypit

Tulosveto jalkapallosta on kiinnostavaa

Jalkapallossa voi lyödä vetoa myös erikoistilanteista. Vedonlyöntiyrityksten niin kutsutut bookiet luovat vetoja vaikka minkä tyyppisille markkinoille, emmekä mitenkään voi tässä käsitellä niistä aivan kaikkia. Jokatapauksessa tällaisia erikoisvetoja ovat muun muassa seuraavat:

Vedot sarjan voittajasta

Luonnollisesti yksi asia, mitä jännitetään jo etukäteen esimerkiksi veikkausliigan tai MM-kisojen alkaessa on, kuka koko turnauksen voittaa. Tämä onkin yksi mahdollinen veikkauskohde. Kerroin ennen pelien alkua luonnollisesti on eri kuin vaikkapa pudostuspelien alkaessa. Jos veikkaa altavastaaja turnauksen alussa ja tämä joukkue sattuukin yllättämään ja voittamaan, voi sijoittamalleen summalle saada makoisan tuoton.

Kaikki näiltä sivuilta löytyvät netin veikkaus -sivustot tarjoavat tämän vedonlyönti muodon.

Käytämme evästeitä cookies käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
OK