NHL-kauden avaus lupaava suomalaisittain

Suomalaispelaajien kausi on alkanut hyvin

Atlantin toisella puolen NHL-kauden alku on ollut suomalaisittain varsin mielenkiintoinen. Viiden maalivahdin lisäksi kaukaloissa nähdään 23 suomalaista kenttäpelaajaa. Näistä 60 prosenttia on jo avannut pistetilinsä, joten kauden alkua voidaan pitää pelaajien suoritusten suhteen erinomaisena.

Suomalaisista kaikkein tehokkain tähän mennessä on Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen, jonka keräämät 4 syöttöpistettä ovatkin valopilkku puolustajien pistesijoituksissa. Useampia pisteitä ovat keränneet suomalaispelaajista maalivahti Tuukka Rask, vasemmat laitahyökkääjät Sebastian Aho ja Patrik Laine, keskushyökkääjät Markus Granlund, Valtteri Filppula sekä Aleksander Barkov. Useimmat heistä ovat saaneet pisteen melkein jokaisessa ottelussaan (pois lukien Laine). Tällaista tahtia ei nähty lähelläkään viime kaudella, joten kausi siis on ainakin alkanut hyvin.

Jääkiekkovedonlyöjälle monet sivuillammekin esitellyt netin vedonlyöntisivustot tarjoavat erinomaisia kertoimia juuri NHL:ään, mutta muihinkin liigoihin. Kertoimet ovat Veikkauksen vastaavia huomattavasti paremmat ja saat lisäksi usein muita etuja. Käytä hyväksesi esimerkiksi BetStarsin tarjoamat uuden pelaajan 2 ilmaisvetoa, kun lyöt vähintään 10 euron vedon kertoimella 1.50 tai enemmän. Kokeile myös sivuston ainutlaatuista ja mainiota Bet & Spin-ominaisuutta, jota et muualta löydä.

Muistutamme myös käyttämään hyväkseen Gutsin, LeoVegasin ja SuperLennyn 100% talletusbonuksen uusille pelaajille. Kierrätysvaatimus bonusrahalle on hyvinkin maltillinen, joten mahdollisuutesi tehdä bonuksella rahaa ovat aidot. Erityisesti NHL:ään liittyviä kampanjoita ei tällä haavaa näyttäisi olevan millään seuraamillamme vedonlyöntisivustolla.

Käytämme evästeitä cookies käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
OK