BetStars

Mestareiden liiga kiinnostaa vedonlyöjää

Nyt UEFAn Mestarien Liigan 2016-17 alettua, jalkapallosta kiinnostuneille on tarjolla paljon seurattavaa ja kohteita mistä lyödä vetoa. Nyt ensimmäisen playoff-kierroksen aikana esimerkiksi lokakuun ensimmäisen viikon tiistaina 1.11. ja keskiviikkona 2.11. pelataan muun muassa ottelut Manchester City – Barcelona ja Juventus – Lyon. Uskotko ennakkosuosikki Barcelonan lyövän ManCityn helposti vieraissa vai lyötkö yleensä vetoa altavastaaja puolesta? Lyon voi myöskin päästä tasoihin Juventusta vastaan vaikka melkoinen suosikki italialaisjoukkue onkin.

Uskotko jo nyt, että Barca vetää koko liigan mestaruuden? Voittajavedon kerroin on esimerkiksi LeoVegasin vedonlyöntipalvelussa tällä hetkellä kohtuullisen pieni 4.00 ja kerroin neljän parhaan joukkoon pääsystä vain 1.40. Kisan ennakkosuosikit neljän parhaan joukolle vedonvälittäjien keskuudessa vaikuttavat olevan FC Barcelona, Bayern Munchen ja Real Madrid, mutta Atlético Madrid, Manchester City ja Juventus eivät ole kaukana perässä ja voivat hyvinkin yllättää. Realin voitolle kerroin LeoVegasilla on 7.00, kun Barcalla tarjotaan vain kerrointa 4.00.

Älä unohda käyttää hyväksesi sivuillamme suosittelemiemme sivustojen tervetuliaispaketit. Esimerkiksi Guts tarjoaa 100% bonuksen, joten 100 euron talletuksella saat 200 euroa vedonlyöntiin. Guts tarjoaa myös fantasialiigan, jossa voit lyödä vetoa pisteiden valossa parhaista pelaajista, kuten Zlatan tai Costa. Myös LeoVegas tarjoaa 100% tervetulobonuksen, minkä lisäksi saat 10 euron ilmaisvedon. Talletusbonusten kierrätysehdot on molemmilla melko kohtuulliset eikä kerrointen minimiä ole hilattu kattoon.

Käytämme evästeitä cookies käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
OK