Champions League 1/8

UEFA:n Mestarien liiga on siirtymässä pudotuspeleihin. Kauden seuraavat ottelut pelataan vuoden 2017 helmi- ja maaliskuussa. Jatkossa olevat 16 joukkuetta on arvottu tuleviin neljännesvälieriin, ja ne pelataan kahdessa osassa.

Otteluiden yhteismaalimäärä ratkaisee ketkä pääsevät huhtikuussa pelattaviin puolivälieriin. Neljännesvälieristä voi lyödä vetoa jo nyt useimmilla suomalaisten suosimilla ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla.

Mestarien liigan ennakkosuosikit tällä hetkellä ennen pudotuspelien alkamista 1/8 helmikuussa ovat samat kuin aina: Barcelona, Bayern ja Real Madrid. Vedonvälittäjä antavat välillä 4.5- ja 6-kertaisesti rahasi, jos nämä voittavat ja Barca on ehdoton johtaja juuri nyt, jos vedonlyöntisivustojen kertoimiin on uskominen.

Atletico, Borussia, Man City, Arsenal ja Juventus ovat myös top8:ssa. Porto, Benfica ja Bayer Leverkusen ovat ulkopuolisia. Voit saada rahasi jopa 100-kertaisena, jos lyöt vetoa näiden joukkueiden voitosta tällä Mestarien liigan kaudella.

Mestarien liigan lohkovaihe

Angel di Maria PSG Real

Lohkovaihe päättyi mielenkiintoisissa merkeissä. Lohko A:n voittajaksi nousi ehkä hieman yllättäen Arsenal, joka pelasi kaksi tasapeliä toiseksi tullutta Paris Saint-Germainia vastaan. PSG pelasi vielä yhden tasapelin bulgarialaista Ludogorets Razgradia vastaan, kun Angel di Maria teki 92. minuutilla 2-2 tasoitusmaalin ja varmisti täten joukkueensa pääsyn Eurooppa-liigaan.

Lohko B:ssä turkkilainen Beşiktaş pelasi 4 tasapeliä ja vaikka he voittivat kerran lohkovoittaja Napolin Aboubakarin tehtyä pelin toisen osumansa ja siten voittomaalien 86. minuutilla 3-2, nousi portugalilainen Benfica täten pisteen johtoasemaan ja eteni neljännesvälieriin turkkilaisten siirtyessä Eurooppa-liigaan.

Lohkossa C ennakkosuosikki Barcelona voitti 5 ottelua 6:sta häviten ainoastaan Manchester Citylle yhden ottelun vieraissa, kun saksalaispelaaja İlkay Gündoğan teki pelissä 74. minuutilla pelin voittomaalin 3-2. Lohkon kakkoseksi tullut Manchester City pelasi kuitenkin lohkossa 3 tasapeliä ja jäi 6 pistettä lohkovoittajasta. Saksalaisjoukkue Borussia Mönchengladbach siirtyi Eurooppa-liigaan.

Murskaavan 5-0 tappion jälkeen venäläisjoukkue Rostov yllätti lohkossa D Bayern Münchenin 3-2 equadorilaisvahvistus Christian Noboan vapaapotkusta tehdyllä voittomaalilla. Bayernin hävittyä ensimmäisen ottelunsa Atletico Madridia vastaan, jäivät he 3 pistettä taakse espanjalaisjoukkueesta. Rostov varmisti paikkansa Eurooppa-liigassa yhdellä voitollaan.

Lohko E:n voittajaksi nousi Monaco, joka kuitenkin tappiostaan kakkoseksi tullutta Bayer Leverkusenia vastaan voitti yhden ottelun enemmän Leverkusenin pelattua tasan molemmat ottelut lohkon viimeiseksi jäänyttä TsSKA Moskovaa vastaan. Eurooppa-liigaan siirtyi Tottenham Hotspur, joka voitti molemmat ottelunsa Moskovaa vastaan.

Lohko F:ssä ennakkosuosikit Dortmund ja Real Madrid jyräsivät, mutta jälkimmäinen jäi 2 pistettä lohkovoitosta pelattuaan Legia Varsovaa vastaan tasapelin, eikä pystynyt voittamaan Dortmundia Marco Reusin tasoitettua joulukuun ottelussa pelin tasalukuihin 2-2. Eurooppa-liigaan siirtynyt Legia Varsova varmisti paikkansa juuri edellä mainitulla tasapelillä Realia vastaan.

Marco Reus Borussia

Lohkossa G FC Kööpenhamina pisti hyvin kampoihin, mutta siirtyy Eurooppa-ligaan jääden 2 pisteen päähän neljännesvälierä-paikasta. Lohkokakkoseksi jäänyt Porto murskasi lohkovoittaja Leicesterin joulukuussa 5-0, mutta se ei enää riittänyt Kööpenhamina-ottelun tasapelin jälkeen koko lohkon voittoon.

Lohkossa H Juventus ei hävinnyt yhtään ottelua ja 9 maalin maalierolla ja neljällä voitolla nousi kakkoseksi tulleen Sevillan ohi lohkovoittajaksi. Jatkoon pääseet joukkueet pelasivat keskenään ensin maalittoman tasapelin, mutta Juventus löi Sevillan toisessa ottelussa vieraissa maalein 1-3 Bonuccin pelin loppupuolella 84. minuutin ja Mandžukićin jatkoaika-maalilla.

Mestarien liigan neljännesvälierän kertoimet

Vedonlyöntiä ajatellen nyt arvotut neljännesvälierä-ottelut ovat mielenkiintoista seurattavaa. Koko liigan voittajasta vetoa lyödessä Barcelona vaikuttaa olevan lievä ennakkosuosikki ja Bayern toinen. Itse neljännesvälierien otteluissa on omat ennakkosuosikkinsa, mutta kertoimia katsomalla mikään ei vaikuta täysin varmalta. Altavastaajillekkaan ei anneta 5/1 tai 6/1 parempia kertoimia.

Paris St Germain – Barcelona 14.2.

Paris Saint-Germainin kotiottelusta tulee mielenkiintoinen. Koko liigan ennakkosuosikki Barcelonan joukkue on sen verran vahva, että jopa kotikenttäetu ei varmista heille mitään. Kerroin PSG:n voitolle on 12/5 – 13/5. Barcelonan voitto antaa kertoimen 21/20 – 19/20.

Benfica – Dortmund 14.2.

Lisbonilainen Benfica lähtee haastamaan Dormundin kotiottelussa, mutta heidän uskotaan etukäteen olevan kohtuullisen haasteen edessä. Kerroin heidän voitolleen 5/2 – 11/5. Pelin uskotaankin olevan maalirikas ja Dormundin voittavan (kerroin 21/20 – 23/20). Benficalla on kuitenkin kotikenttäetu, joka voi kääntää pelin heille.

Bayern Munich – Arsenal 15.2.

Tässä ottelussa Bayern Munich on selkeä ennakkosuosikki. Heillä on vahvempi joukkue ja kotikenttäetu, ja kertoimet Bayernin voitolle ovat ainoastaan luokkaa ½. Tasapelille kertoimia annetaan välillä 14/5 – 100/30. Jos Arsenal pääsee yllättämään ja voittaa ottelun saavat heidän voitostaan vetoa lyöneet kertoimia luokkaa 11/2 – 5/1.

Real Madrid – Napoli 15.2.

Yksi suurimmista ennakkosuosikeista on Realin kotivoitto Napolia vastaan. Napolin on tehtävä lähes ihmeitä voittaakseen tämän neljännesvälierä-ottelun (kerroin 6/1). Tasapeliin (kerroin 19/5) pääseminenkin on tuskan takana. Realin voittoon uskotaan niin vahvasti, että kerroin sille on ainoastaan ⅓ – ⅖.

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid 21.2.

Leverkusen on kotikenttäedusta huolimatta ottelun altavastaaja. Atletico Madridin voitolle annetaan kertoimia luokkaa 11/10 – 21/20 ja ottelun odotetaan olevan vähämaalinen (alle 2.5 maalia antaa kertoimen 4/7). Bayer Leverkusen voitolle kerroin on 13/5 – 12/5 ja tasapelille 9/4 – 23/10.

Manchester City – Monaco 21.2.

Monaco on vielä suuremman haasteen edessä vieraissa Cityä vastaan. Jos he voittaisivat ottelun, on kerroin jopa 5/1. Tasapelille kertoimia annetaan välillä 100/30 – 16/5. Cityn oletetaan voittavan pelin kuitenkin melko helposti, kerroin on vaatimaton ½.

Porto – Juventus 22.2.

Porton kotiottelu tulee olemaan yksi tasaisimmista neljännesvälierissä. Kerroin kotivoitolle on 11/5 – 19/10 eli Juventuksen oletetaan kuitenkin olevan näistä kahdesta vahvempi. Juventuksen vierasvoiton kerroin on luokkaa 13/10 ja tasapelille 11/5.  Ottelusta odotetaan kuitenkin vähämaalista.

Sevilla – Leicester 22.2.

Myös Leicesterillä tulee olemaan hankalaa. Pelaaminen vieraissa Sevillaa vastaan tässä oletettavasti vähämaalisessa ottelussa antaa seuraavat kertoimet. Kerroin Sevillan voitolle on 8/13, tasapelille 3/1 ja Leicesterin yllätykselle eli vierasvoitolle 17/4 – 4/1.

Käytämme evästeitä cookies käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
OK